MALZEMELER:
- 500 gr taze fasulye
- 1 büyük kuru soğan
- 1 yemek kaşığı salça
- 2 yumurta
- Sıvıyağ,tuz,karabiber
HAZIRLANIŞI:
- Fasulyeleri ayıklayıp güzelce yıkıyoruz daha sonra küçük küçük doğruyoruz.Doğradığımız fasulyeleri 15-20 dk haşlıyoruz.Haşladıktan sonra süzüyoruz.Bir tencereye sıvıyağı koyup soğanımızıda yemeklik olarak doğruyoruz.Soğanları kavuruyoruz salçasını ekliyoruz.Yumurtaları çırparak ilave ediyoruz ve karıştırıyoruz.Fasulyeleride ekleyip en son tuzunu ve karabiberini ekleyip bir iki kere daha karıştırıp ocaktan alıyoruz.
AFİYET OLSUN
0 Responses to "YUMURTALI TAZA FASULYE"
Yorum Gönder