TAVUK ŞİŞ
Author: LUGAS // Category: kızartma, sis, şiş, t, tarif, tarifal.blogspot, tavuk, tavuk eti, TAVUK ŞİŞTAVUK ŞİŞ
KIZARMIŞ TAVUK ŞİŞ:750 gr tavuk göğüs eti
1 s.b. un
1 şişe maden suyu
1 tatlı kaşığı tuz
isteğe göre baharat
Yapılışı:
tavuk hariç tüm malzeme ile sos hazırlanır.tavuk etleri küp küp doğranır (ben yarısını çöpe dizdim yarısınıda ince dönerlik şeklinde hazırladım.)ve çöpe dizilir önce una batırılır.sonra hazırladığımız sosa batırılır ve kızgın yağda kızartılır.üzerine isteğe göre sarımsaklı yoğurt dökülerek servis edilir.afiyet olsun...
1 s.b. un
1 şişe maden suyu
1 tatlı kaşığı tuz
isteğe göre baharat
Yapılışı:
tavuk hariç tüm malzeme ile sos hazırlanır.tavuk etleri küp küp doğranır (ben yarısını çöpe dizdim yarısınıda ince dönerlik şeklinde hazırladım.)ve çöpe dizilir önce una batırılır.sonra hazırladığımız sosa batırılır ve kızgın yağda kızartılır.üzerine isteğe göre sarımsaklı yoğurt dökülerek servis edilir.afiyet olsun...
0 Responses to "TAVUK ŞİŞ"
Yorum Gönder