Susamlı Bisküvi
Author: LUGAS // Category: Armut Tatlısı tarifi, biskuvi, bisküvi, Kurabiyeler (Tatlı - Tuzlu Kurabiyeler), s, susam, Susamlı BisküviSusamlı Bisküvi
125gr. Yumuşatılmış margarin
3-4 Yemek kaşığı şeker
1 Yumurta sarısı
1 Yumurta
1 Kabartma tozu
1 Vanilya
Aldığı kadar un
Üzeri için:
1 Yumurta akı
Susam
Yapılışı: Hamur malzemelerini karıştırıp, kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yoğurun. Kurabiye hamurunu merdaneyle açıp, kurabiye kalıplarıyla çeşitli şekiller kesin. Üzerlerini yumurta akına ve susama bulayıp, fırında pişirin.
0 Responses to "Susamlı Bisküvi"
Yorum Gönder