İsveç`in geleneksel yemeklerinden biridir. Artan yemeklerden yapılması özelliğidir. Fakat evde bulunan malzemeler kullanılarak, değişik şekilde pişirilebilir. Benim tarifim şöyle;
küp şeklinde doğranmış patates
doğranmış pırasa veya yeşil soğan
kuru soğan
herhangi bir çeşit et sosis veya dana eti, tavuk olabilir küp doğranmış olacak.
tuz, karabiber
istenirse servis edilirken kullanmak üzere yumurta, kırmızı pancar turşusu
Patatesleri yumuşayana kadar yağda çevir ve kavur. Daha sonra eti ekle. Diğer malzemeleride katarak pişir. Yağda yumurta ile servis edilir ama istenirse lavaş ekmek ile de yenilebilir.
Meta
- Anasayfa
- Balık Yemekleri
- Diyet Tarifleri
- Dolma Tarifleri
- Dondurma Tarifleri
- Et Yemekleri
- Hamur İşleri
- Havadan Sudan
- İçecek Tarifleri
- Kebap Tarifleri
- Köfte Tarifleri
- Makarna Tarifleri
- Meze Tarifleri
- Osmanlı Yemekleri
- Pasta Tarifleri
- Pilav Tarifleri
- Pizza Tarifleri
- Reçel Tarifleri
- Salata Tarifleri
- Sebze Yemekleri
- Sitemizden Haberler
- Sos Tarifleri
- Tatlı Tarifleri
- Tavuk Yemekleri
- Turşu Tarifleri
- Videolu Tarifler
- Yahni Tarifleri
- Yumurta Yemekleri
- Yöresel Tarifler
- Zeytinyağlı Yemekler
- Çorba Tarifleri
- Çoçuklar İçin
0 Responses to "pytt i panna (İsveç karışımı)"
Yorum Gönder