Malzemeler
- 1 adet hazir pandispanya
- hazir cikolata sosu
- 1 paket krem santi
- süt
- muz
- çilek reçeli
Yapilisi
1 paket krem santiyi üzerinde yazdigi sekilde süt ile hazirlayin. Hazir pandispanyayi ortadan ikiye ayirin. Arasina bol miktarda çilek reçeli sürün (istediginiz reçel türünü kullanabilirsiniz), reçelin üzerine muz dilimleri yerlestirin. Pandispanyanin üst kisminida kapatin üzerine. Sagini, solunu, üstünü altini kremsanti ile kapatinn :)) Hazir cikolata sosunu bir catal yardimiyla hizli hizli sagdan sola sallayarak pastanin üzerini süsleyelim. (Hazir cikolata sosunuz koyu ise bu zor olacaktir, bir cezvenin için koyup biraz su ile ocaginizda isitin) Kalan muz parcalarini üzerine koyup 1-2 saat kadar buzdolabinizda beklettikten sonra servis edin.
Acele yapmak istediginizde degisik meyve türleriyle süsleyip yapabileceginiz çok basit bir tarif. Afiyet olsunn :))
0 Responses to "Pratik Muzlu Pasta"
Yorum Gönder