SEMIZ OTU YEMEGI

Author: LUGAS // Category:

MALZEMELER
  • 1 bag semiz otu
  • 1 bas sogan
  • 1 domates
  • 1 cay bardagi pirinc
  • salca
  • sivi yag
  • tuz
  • pulbiber
  • 1/2 sarimsak (istege göre)

HAZIRLANISI

Semiz otu yikanir bir kenarda bekletilir.Tencereye sivi yag konur ve kücük dogranmis soganlar icinde pisirilir.Daha sonra salca ilave edilir,soyulmus domates dogranip konur.En son semiz otu da ilave edilir, bir kac dakika kavrulur sonra su ilave edilir. Yemek 10- 15 dak. pistikten sonra pirinc ilave edilir.Pirinclerde kivama geldir sonra ocaktan alinir,sicak servis yapilir.Afiyet olsun.

0 Responses to "SEMIZ OTU YEMEGI"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...