Bardak Mısırın En Büyük Rakibi : Penguen Mısır Konservesi

Author: LUGAS // Category: , , ,

Penguen Gıda`nın Genel Müdürü Aykan Sözüçetin, `Penguen mısır konservesi, yaklaşık iki yıl gibi bir süre içinde cirosunu 4 kat artırarak son yıllarda büyük rağbet gören `bardak mısır`a rakip oldu` dedi.
Sözüçetin, yaptığı yazılı açıklamada, özellikle salata ve garnitürlerin vazgeçilmezi olan Penguen mısır konservesinin çorbadan pilava, makarnadan pizzaya ve sandviçlere kadar pek çok yemeğe lezzet kattığını belirtti.
Penguen mısır konservesinin doğrudan tüketilebileceğini ya da damak zevkine göre yağ, limon, tuz, peynir ve diğer çeşnilerden de katarak kişiye özel tatlar yaratılabileceğini ifade eden Sözüçetin, şunları kaydetti:

''Penguen mısır konservesi, yaklaşık iki yıl gibi bir süre içinde cirosunu 4 kat artırarak son yıllarda büyük rağbet gören 'bardak mısır'a rakip oldu. 10 bin çiftçiyle çalışan şirketimiz, 40 bin dekar alanı kapsayan ekim alanı ile Türkiye'nin en büyük zirai hammadde alıcılarından biri. Hiçbir ürünümüzde GDO'lu tohumdan elde edilmiş meyve sebzeler kullanmıyoruz. Mısır konservelerimiz de tamamen doğal tohumlardan el edilmiş yerli mısırlardan üretiliyor.''

Sözüçetin, Penguen Gıda'nın ISO 22000 (HACCP) ve ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Standartları'nın yanı sıra EFSIS (Avrupa Gıda Güvenliği Denetim Kurumu) tarafından dünyada sayılı markalara verilen en üst düzey kalite belgesi olan ''BRC-A Kalite'' belgesine sahip bir kuruluş olduğunu kaydetti.

0 Responses to "Bardak Mısırın En Büyük Rakibi : Penguen Mısır Konservesi"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...