PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ 23

Author: LUGAS // Category:

ZARF BÖREK
MALZEMELER
5 yufka
3 yumurta
1 su bardağı süt
150 gr margarin
iç malzeme olarak istenilen herşey kullanılabilir ben bu böğreği sucuklu yaptım.Üzerinede kaşar rendesi serptim .
Margarini eritip soğumaya bırakın ılındıktan sonra sütü ve yumurtaları ilave edip çatalla iyice çırpın.1 yufkayı tezgaha yayıp hazırladığımız karışımdan üzerine yayın alt ve üst kenarı ortaya doğru katlayın yine karışımdan sürüp sağ ve sol kenarı ortaya katlayın kare şeklini alan yufkayı dörde bölün her bir parçanın ortasına iç malzemeden koyup dört köşesinide ortaya katlayın zarf şeklinde katlanan kısım alta gelicek şekilde yağlanmış tepsiye yerleştirin üzerine yumurta sarısı sürüp kızgın fırında pişirin pişen böreklerin üzerine kaşar peyniri rendesi serpip fırını kapatın fırının içinde bir süre bekletin ..afiyet olsun

0 Responses to "PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ 23"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...