Yengen

Author: LUGAS // Category:

Yengen

MALZEMELER
• 2 dilim tost ekmeği
• 2 dilim domates
• 1 adet yeşil biber, dört parçaya bölünmüş
• 1 tutam mısır
• 4 adet zeytin, çekirdeği çıkarılmış
• Kaşar peyniri
• Sucuk, salam, sosis (isteğe bağlı)

TARİFİ
* Önce kaşar peyniri, sonra sırayla domates dilimlerini, zeytinleri, biberi, isteğe bağlı sucuk, salam ve sosis ile son olarak mısırı tost ekmeğinin üzerine koyun.
* Başka bir tost ekmeği ile üstünü kapatıp üzerine çok az margarin sürün. Isıtılmış tost makinesine koyun.
* Üzerleri kızarıp kaşarlar eriyince makineden alın, çay ile birlikte servis yapın.

İPUCU
Şu ana kadar beğenmeyen olmadı, lezzetli ve kolaydır. Misafir geldiğinde de kolayca hazırlanabilir bir damak tadıdır.

2 Responses to "Yengen"

dökme demir tava Says :
19 Kasım 2010 04:17

tşkler arkadaşım güzel bir tarif olmuş

LUGAS Says :
24 Kasım 2010 23:20

ben teşekkür ederim begendiysen ne mutlu bana :)

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...