SEHRIYELI TAVUK CORBASI

Author: LUGAS // Category:

MALZEMELER
Tavuk eti (Yapmak istediginiz miktara bagli)
telsehriye
sogan
yesilbiber
tavuk suyu veya tavuk tozu
1 yemek kasigi yogurt
tuz
kirmizi ve kara biber
sivi yagi
salca
maydanoz

HAZIRLANISI

Tavuk haslanir ve kücük kücük parcalanir.Sogan ve yesil biber dogranir,sivi yagda biraz pembelesinceye kadar kizartilir.Salca ve toz biberler eklenir ardindan tavuk parcalari.Karistirilir yaklasik 3 dak. sonra tavugun icinde haslandigi su eklenir kaynamaya birakilir.Kaynadiktan sonra sehriye eklenir,pismeye yakin 1 kasik yogurt ve maydanoz eklenir karistirilir,1 kac dakika sonra ocaktan alinir.Afiyet olsun.

0 Responses to "SEHRIYELI TAVUK CORBASI"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...