Zeytinyagli Kuru Dolma - Yemek Tarifi

Author: LUGAS // Category:
Zeytinyagli Kuru Dolma - Yemek Tarifi
Mutfak: Türk Süre: 20-40dk

MALZEMELER
1 kg kuru biber ve patlican
1,5 su bardagi pirinç
1 tatli kasigi karabiber
1 tatli kasigi kirmizi biber
1 yemek kasigi nane
1 yemek kasigi biber salçasi
1 yemek kasigi domates salçasi
6-7 bas kuru sogan
1 su bardagi sivi yag
YAPILIŞ TARİFİ
Soganlari dograyip zeytinyaginda kavurun. Domates, biber salçasi, karabiber, kirmizibiber ve nane ekleyip iyice kavurun. Pirinç ve tuz ilave edin. Birkaç kez karistirdiktan sonra 1 su bardagi kaynamis su ekleyip biraz demlendirin. Hazirladiginiz iç malzemeyi biber ve patlicanlara doldurun. Tencereye yerlestirip 1-1,5 su bardagi su ilave edin. Orta hararetli ateste 20 dakika pisirin.




Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
yemek tarifi, yemek tarifleri

0 Responses to "Zeytinyagli Kuru Dolma - Yemek Tarifi"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...