ragu

Author: LUGAS // Category: ,
etli bir isveç yemeğidir ragu.

500 gr dana eti
2 kuru soğan
Un
200 gr konserve mantar
1 kırmızı biber
150 gr bezelye
Sıvı yağ
Soya sosu
100 ml krema
Karabiber


Eti kuşbaşı doğra ve sıvı yağda sotele. Soğanı yemeklik ve kırmızı biberi jülyen doğrayıp ekle. Soğan ve biberler yumuşadıktan sonra birkaç yemek kaşığı un serpiştir ve güzelce karıştır. Mantarları suyuyla birlikte tencereye kat. Kısık ateşte 15 dakika pişir. Karabiber, soya, bezelye, kremayı ekle ve kısık ateşte etler yumuşayana kadar pişirmeye devam et. Haşlanmış patates veya pilav ile servis edilebilir.

0 Responses to "ragu"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...