Kadinbudu Kofte - Yemek Tarifi

Author: LUGAS // Category:
Kadinbudu Köfte - Yemek Tarifi
Mutfak: Türk Süre:

MALZEMELER
600 gr Kiyma 1 Adet Sogan 1 Çay Kasigi Karabiber
1 Çay Kasigi Kirmizibiber
2 Adet Yumurta Sarisi 1 Kahve Fincani Haslanmis Pirinç 1 Su Bardagi Un Tuz Ayçiçek Yagi
YAPILIŞ TARİFİ
Kiymayi genis bir kaba alin. Rendelediginiz kuru sogani, 1 çay kasigi karabiberi, kirmizibiberi ve tuzu tencereye ekleyin. 1 adet yumurtanin sarisi ile, daha önceden hasladiginiz pirinci de ilave edin. Tüm malzemeleri iyice karistirip hamur yapin.
Elinizle köfte hamurundan bezeler koparip, büyükçe sekiller verin. Diger taraftan tencereye su koyun. Su kaynayinca köfteleri suyun içine atin.1-2

dakika tutup çikardiktan sonra önce una sonra yumurta sarisina buladiginiz köfteleri ayçiçek yaginda kizartip servis yapin.




Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
arife-yemek-tarifleri.blogspot.com
yemek tarifi, yemek tarifleri
yemek, yemek yemek, mutfak

0 Responses to "Kadinbudu Kofte - Yemek Tarifi"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...