PREFITEROL'LU CHEESE
Author: LUGAS // Category:MALZEMELER
TABAN
1,5 paket kakaolu biskuvi
50 gr eritilmis yag
yarim cay bardagi sut
KREMA..
3 yumurta
600 gr labne
1 su bardagi seker
3 kasik un
1 paket krema 200 gr
1 limon rende
1 bardak damla cikolata
2 kare bitter,50 gr krama
HAZIRLANISI.
Bir kabin icine seker ve yumurtalar konur cirpilir.Labne,un ,200 gr krema limon rende ilave edilir mikser ile karistirilir.Kelepceli kalibin alti firin kagidi ile kaplanir.Ayri bir kabin icinde ezilen biskuvi eritilmis yag ve sut ile karistirilir kelepceli kalibin dibine iyice bastirilir.Uzerine hazirlanan krema dokulur damla cikolata serpilir ve kalibin uzeri folyo ile kapatilir.Kalip icine su konmus bir baska tepsinin icine konur 170c firinda 30 dakika pisirilir,uzerindeki folyo alinir ve pembelesene kadar pisirilir.Soguyan cheese servis tabagina alinir kalibin kelepcesi cheese'nin uzerine tekrar konur,asagida tarifini verdigim pon ponlar uzerine yerlestirilir.Benmari eritilen bitter ve krema karistirilir uzerine gezdirilir...
0 Responses to "PREFITEROL'LU CHEESE"
Yorum Gönder