Author: LUGAS // Category:
brunch,
patatesli yemekler
5 büyük patates
1 pırasa
1 kabak
2 yeşil biber
1 havuç
Kurutulmuş domates
100 gr salam
150 gr mantar
1 kutu krem peynir
150 gr rende peynir
3 yumurta
Kıyılmış maydanoz
tuz
Patatesleri ince doğra ve biraz sıvı yağ da yumuşayıp renk alana kadar kızart. Tuz ek ve yağlanmış bir kalıba döşe. Pırasayı ince doğra. Kabakları ve havucu rendele. Biberleri ve salamı zar şeklinde doğra. Mantarları, domatesleri doğra. Sebzeler yumuşayana kadar yağ da sotele. Yumurtaları krem peynir ile çırp. Sebzeleri içine karıştır. Patateslerin üzerine boşalt. Rende peyniri üzerine serp. 220 Cº de 30-35 dakika pişir. Kıyılmış maydanoz ile servis et.
0 Responses to "patates keki"
Yorum Gönder