MALZEMELER:
- 250 gr Petibör bisküvi
- 1 Yumurta
- 3 Yemek kaşığı şeker
- 3 Yemek kaşığı kakao
- 125 gr margarin
- Üzeri için hindistan cevizi
- 1 Yemek kaşığı fındık
- 1 Yemek kaşığı antep fıstığı
- 1 yemek kaşığı ceviz
HAZIRLANIŞI:
- Margarini eritip soğutunuz.İçine parçaladığınız bisküvileri ve diğer bütün malzemeyi koyup fazla ezmedan yoğurunuz.Streç folya yayılmış kalıba koyup buzlukta dondurunuz.Dolaptan çıkardığınız pastanızın üzerine hindistan cevizi serperek servis yapınız.
NOT:Ben antep fıstığı,ceviz ve fındık kullandım sizler istege bağlı olarak herhangi birinide koyabilirsiniz.
AFİYET OLSUN
0 Responses to "MOZAİK PASTA"
Yorum Gönder