LORLU KREPLER

Author: LUGAS // Category:

MALZEMELER:
- 2 Su bardağı süt
- 1 Su bardağı un
- 2 Tane yumurta
- 3 yemek kaşığı sıvıyağ
- Tuz
İÇİ İÇİN:
- Lor peyniri veya beyaz peynir
- Biraz maydanoz
HAZIRLANIŞI:
- Süt,yağ ve yumurtayı derin bir kapta çırpıyoruz.Yavaş yavaş unu ekliyoruz birat tuz atıyoruz iyice pürüzsüz bir kıvam alıncaya kadar çırpıyoruz.Kıvamı boza kıvamı gibi olacak.
- Tavaya çok az yağ koyuyoruz.Ben bir peçete ile tavayı yağlıyorum fazla yağlı olmaması için.
- Tavamız ısınınca hazırladığımız krep harcandan bir kepçe döküp arkalı önlü pişiriyoruz.Hazırladığımız lorlu içten koyup rulo şeklinde sarıp servis tabağına alıyoruz.
AFİYET OLSUN

0 Responses to "LORLU KREPLER"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...