Malzemeler;
3 katlı Pastaban
Kremaları İçin;
1 poşet Dr.Outker Kremşanti
1 paket Dr.Outker Vişneli çikolatalı gourmet puding
1 paket Dr.Outker Vanilyalı Pasta Kreması
500 ml.Süt + 300 ml Süt
1 bardak Dondurulmuş Vişne
Hazırlanışı;
Puding ve 500 ml süt ile pişirilir.Soğumaya yakın 1 poşet kremşanti içine boşaltılır.İyice çırpılır.Diğer yandan 1.5 bardak süt ile pasta kreması çırpılır.
Pastabanın İlk katına Çikolatalı vişneli kremanın yarısı sürülür ve 1 avuç vişne serpilir.
2.katına ise vanilyalı krema sürülür ve 1 avuç vişnede onun üzerine serpilir.
En üst ve 3.kata çikolatalı vişneli kremanın kalan yarısı ile kaplanır.Vişne ve Kremşanti ile Süslenir..4-5 saat dinlendirimiş bir şekilde servis edilir..Afiyet Olsun..
Not : Bu sefer Kara Orman Pastasını pratik bir şekilde denedim..Zamanınız kısıtlı ise bu şekilde Hazır pastaban ve kremalarla destekleyerek yapabilirsiniz..
0 Responses to "Kara Orman Pastası (Black Forest Cake)"
Yorum Gönder