Sinangil Un, Su, tuz ile ele yapısmayacak kıvamda hamur yogrulur bezelere ayrılır..Bezeler açılır. eritilmis tereyag bolca surulur her tarafına 4 yufka boyle ustuste konuren son resimdeki gibi kare sekline gelecek sekilde yaglanarak katlanir ve 15 dk dinlendirilir daha sonra o kare istenilen incelikte acilir ve yaglanmis tepsiye konur uzerinede yogurt surulur firina verilir çıkınca makas yada bicakla degil elle bolmeniz tavsiye olunur yoksa katlar yapışıyor.Afiyet olsun..Tarif İçin Nesibe Arkadaşıma Teşekkürler..
Meta
- Anasayfa
- Balık Yemekleri
- Diyet Tarifleri
- Dolma Tarifleri
- Dondurma Tarifleri
- Et Yemekleri
- Hamur İşleri
- Havadan Sudan
- İçecek Tarifleri
- Kebap Tarifleri
- Köfte Tarifleri
- Makarna Tarifleri
- Meze Tarifleri
- Osmanlı Yemekleri
- Pasta Tarifleri
- Pilav Tarifleri
- Pizza Tarifleri
- Reçel Tarifleri
- Salata Tarifleri
- Sebze Yemekleri
- Sitemizden Haberler
- Sos Tarifleri
- Tatlı Tarifleri
- Tavuk Yemekleri
- Turşu Tarifleri
- Videolu Tarifler
- Yahni Tarifleri
- Yumurta Yemekleri
- Yöresel Tarifler
- Zeytinyağlı Yemekler
- Çorba Tarifleri
- Çoçuklar İçin
0 Responses to "Sivas Yöresine Ait Kömbe"
Yorum Gönder