Perişan Kurabiye

Author: LUGAS // Category:
Perişan Kurabiye

Malzemeler
* 4 adet yumurta
* 5 neskafe fincanı un
* 125 gram margarin
* 2 fincan toz şeker
* 1 fincan dövülmüş ceviz
* 1 fincan kuru üzüm
* 1 fincan dövülmüş yerfıstığı
* 1 çay kaşığı tarçın
* 1 paket kabartma tozu
* 1 paket vanilya
Hazırlanması:
Margarinimizi eritip soğutalım. Diğer bütün malzemeyle harmanlayalım. Ele yapışan cıvık bir hamur elde ettiğimizde, yemek kaşığı yardımıyla birer kaşık aralıklı olarak tepsiye dizelim ve kaşıklı üstlerini biraz düzeltelim. 180 derece fırında üstleri pembeleşinceye kadar pişirelim. Yapımı son derece kolay olan, uzun süre saklayabileceğiniz bir kurabiye oldu

0 Responses to "Perişan Kurabiye"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...