Marmelatlı Pasta tarifi
Author: LUGAS // Category:Malzemeler
300 gr taze bisküvi
200 gr tereyağı
250 gr lor peyniri
200 gr şeker
1 yumurta
3 yumurta sarısı
100 gr marmelat
Hazırlanışı
Bisküvileri parçalayın, eritilmiş tereyağı ve bir yumurtayı karıştırarak ekleyin. Karışımı bir kek kalıbına dökün. Diğer yandan yumurta sarılarını şekerle çırpın, loru ekleyip homojen bir krema halini alıncaya kadar karıştırın. Kalıptaki pastanın üzerine dökün. Buzdolabında en az iki saat bekletin. Daha sonra 180 derece fırında yarım saat kadar pişirin. Pasta soğuduğunda üzerini marmelatla kaplayın. Buzdolabında saklayın ve soğuk servis yapın.
0 Responses to "Marmelatlı Pasta tarifi"
Yorum Gönder