Malzemeler; (ben asagi yukari 3 kisilik icin yapinca 3 pazi cikiyor bu hamurdan)
1 yumurta
1 tatli kasigi tuz
yarim kilo un
ve sert bir hamur olmasini saglayacak kadar ilik su..
ic malzemesi icin; 500 gr kiyma, 1 sogan, karabiber, kirmizibiber ve tuz..
yogurt sos icin; 750 gr yogurt, 2 dis sarmisak (alman sarimsaginin disleri büyük oldugu icin bazen 1 bütün dis ve yarim dis olarak kullaniyorum) yarim cay bardagi siviyag, kirmizibiber de sosu icin..
Afiyet Olsun..
1 yumurta
1 tatli kasigi tuz
yarim kilo un
ve sert bir hamur olmasini saglayacak kadar ilik su..
ic malzemesi icin; 500 gr kiyma, 1 sogan, karabiber, kirmizibiber ve tuz..
yogurt sos icin; 750 gr yogurt, 2 dis sarmisak (alman sarimsaginin disleri büyük oldugu icin bazen 1 bütün dis ve yarim dis olarak kullaniyorum) yarim cay bardagi siviyag, kirmizibiber de sosu icin..
Afiyet Olsun..
0 Responses to "Manti"
Yorum Gönder