Hafta sonu Gölcük'te annemdeydik. Pazar günü anneler günü olması sebebiyle bende ilk kez kalp kalıbımı kullandım ve Cuma günü bu pastayı yaptım.
Pastanın pandispanyası her zamanki çilekli pastanın kakaolusu ve kremasını da ganaj olarak hazırladım. 200 ml. krema, 200 gr. kuvartür bitter çikolatadan hazırladığım ganaj pastaya az geldi. Üstüne ve kenarlarına krema sürmeden (tekrar krema hazırlamaya üşendiğim için :) ) arasına çilek koyup, kedi pastasından artan şeker hamuruna biraz kırmızı ekleyerek pastayı onunla kapladım :) Aslında papatyalarla süslemek istiyordum fakat papatya kalıplarımdan (FMM marka) yaptığım çiçeklerin kenarları düzgün olmadığı için vazgeçtim ve bu çiçekleri kullandım.
Kızımda babaannesi ve dedesiyle güzel bir haftasonu geçirdi :)))
0 Responses to "KALP PASTA"
Yorum Gönder