Fırında Şiş Kebap

Author: LUGAS // Category:




Fırında Şiş Kebap

Kemiksiz kuşbaşı etlerin üzerine biraz sıvı yağını, karabiberi, pulbiberi, kırmızı toz biberi, tuzu döküp iyice karıştırın. Eti buzdolabında 1-2 saat bekletin. Diğer tarafta ise domatesleri, biberleri, patlıcanları, soğanları temizleyip dilimleyin. Sebzeleri ve etleri çöp şişlere dizin. Patlıcanları ayrı olarak başka şişlere dizin. Yağlanmış fırın tepsisine şişleri dizip, fırında pişirin.
ARMİNA’NIN NOTU: Sebzeleriniz artarsa, sebzeleri şişlere karışık olarak dizip pişirin. Biz de dana eti olduğu için, dana eti kullandık. Koyun etiyle daha güzel olacağını düşünüyorum. Patlıcanlı olanı bittiği için, resmini çekemedim.

0 Responses to "Fırında Şiş Kebap"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...