Fırında Levrek Buğulama
Author: LUGAS // Category: Balık Yemekleri, Doğanay, Komili, Komili Ege Sızması, Koroplast, Koroplast Aliminyum Folyo, Levrek BuğulamaMalzemeler;
4 adet ayıklanmış Deniz Levreği
Sosu İçin;
1/2 çay bardağı Komili Ege Sızması Zeytinyağı
Sebzeler;
2 adet küp küp doğranmış patates
Hazırlanışı;
Levreklerimizi tepsimize diziyoruz.Yanlarına doğranmış soğan ve patatesleri yayıyoruz.Ve sos malzemelerini bir kapta karıştırıp balıkların ve sebzelerin üzerine gezdiriyoruz.Tepsimizin üzerini aliminyum folyo ile kapatıyoruz ve 200 derece fırında 50 dk.pişiriyoruz.Afiyet Olsun..
4 adet ayıklanmış Deniz Levreği
Sosu İçin;
1/2 çay bardağı Komili Ege Sızması Zeytinyağı
1 tatlı kaşığı biberiye
1 avuç kıyılmış dereotu
1 tatlı kaşığı fesleğen
2 adet defne yaprağı
2 diş sarmısak
1 adet Doğanay limon suyu
Sebzeler;
2 adet küp küp doğranmış patates
1 büyük piyazlık doğranmış soğan
Koroplast Aliminyum folyo
Hazırlanışı;
Levreklerimizi tepsimize diziyoruz.Yanlarına doğranmış soğan ve patatesleri yayıyoruz.Ve sos malzemelerini bir kapta karıştırıp balıkların ve sebzelerin üzerine gezdiriyoruz.Tepsimizin üzerini aliminyum folyo ile kapatıyoruz ve 200 derece fırında 50 dk.pişiriyoruz.Afiyet Olsun..
0 Responses to "Fırında Levrek Buğulama"
Yorum Gönder