Fırında Levrek Buğulama

Author: LUGAS // Category: , , , , , ,

Malzemeler;
4 adet ayıklanmış Deniz Levreği

Sosu İçin;

1/2 çay bardağı Komili Ege Sızması Zeytinyağı
1 tatlı kaşığı biberiye
1 avuç kıyılmış dereotu
1 tatlı kaşığı fesleğen
2 adet defne yaprağı
2 diş sarmısak
1 adet Doğanay limon suyu

Sebzeler;

2 adet küp küp doğranmış patates
1 büyük piyazlık doğranmış soğan
Koroplast Aliminyum folyo

Hazırlanışı;
Levreklerimizi tepsimize diziyoruz.Yanlarına doğranmış soğan ve patatesleri yayıyoruz.Ve sos malzemelerini bir kapta karıştırıp balıkların ve sebzelerin üzerine gezdiriyoruz.Tepsimizin üzerini aliminyum folyo ile kapatıyoruz ve 200 derece fırında 50 dk.pişiriyoruz.Afiyet Olsun..

0 Responses to "Fırında Levrek Buğulama"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...