Ciğer Kebabı-Tavuk Ciğeri Kızartması ve Maydanoz Piyazı-Akciğer Kızartması

Author: LUGAS // Category:
Ciğer Kebabı





Eti, Karaciğeri, kuyruk yağını doğrayıp bir kaba alın. Soğan rendesini, sarımsak rendesini, ince kesilmiş maydanozu, biraz sıvı yağını, kekiği, tuzu, pul biberi ilave edip karıştırın. Üzerine strech folyo kapatıp 1 gece buzdolabında bekletin. Dilimlenmiş soğanı, biberi, domatesi, eti, ciğeri ve kuyruk yağını çöp şişlere dizip fırında pişirin.

Tavuk Ciğeri Kızartması ve Maydanoz Piyazı



Tavuk ciğerlerini ikiye ayırıp yıkayın ve sularının süzülmesi için süzgeçte bekletin. Ciğerleri una bulayıp, sıvı yağda kızartın.
Maydanoz piyazının yapılışı:
Soğanı piyazlık kesin, biraz tuzla ovalayıp yıkayın ve süzgeçte bir süre bekletin. Maydanozu doğrayıp soğan, az tuz ve sumakla karıştırın. Maydanoz piyazını tavuk ciğeri kızartmasıyla birlikte servis yapın.

Akciğer Kızartması



Akciğerleri yıkayın irice kesin ve una bulayıp kızartın. Kağıt havluda fazla yağlarını alıp sıcak veya soğuk servis yapın.

0 Responses to "Ciğer Kebabı-Tavuk Ciğeri Kızartması ve Maydanoz Piyazı-Akciğer Kızartması"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...