Bisküvi Şöleni tarifi / Tatlılar

Author: LUGAS // Category:
Bisküvi Şöleni Tarifi

Malzemeler

1 Paket bisküvi
( Kakaolu , Sade İsteğe Bağlı )
1 Peket Puding
( Kakaolu , Sade ,Muzlu, Çilekli
İsteğe Bağlı)
Süslemek için

İşlenmiş fındık, ceviz kullanılabilir.
meyve olarak çilek, muz kullanılabilir
Hazırlanışı

Puding'in sütle yapıldığını bilmeyenimiz yoktur herhalde.Puding'imizi yaptıktan sonra (hazır alınmış da olabilir) kullanılacak kabı çıkartın.

Çok az miktarda bisküviler kabınıza yapışmasın diye, zemine puding koyun.üstüne bir kat bisküvi,bir kat puding,bir kat bisküvi şeklinde kaç katlı istiyorsanız yapınız.

Üstünü ceviz, fındık yada meyve ile dilediğiniz şekilde süsleyiniz.

(Eğer pastanızın acil yetişmesi getekiyorsa bisküvilerinizi süte yada suya batırıp kullanmanızı öneririm.Böylelikle pastayı yaptıktan sonra 1 saat beklemek yerine 10 dakika sonra pastanızı dilimleyip yiyebilirsiniz.) AFİYET OLSUN..!

Bize bu tarifi İstanbul dan yollayan Ezgi hanıma teşekkür ederiz.

0 Responses to "Bisküvi Şöleni tarifi / Tatlılar"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...