500 gr kemiksiz et
Sıvı yağ
1 elma dilimleri şeklinde kesilmiş kuru soğan
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı iri çekilmiş karabiber
1 şişe bira 33 cl
1 tablet et bulyonu
2 çay kaşığı doğranmış taze biberiye
3 havuç
½ kereviz
nişasta
Eti iri zar şeklinde doğra, yağda çevir ve soğanı ekle. Tuz, biber ek ve birayı dök. Bulyon tableti içine at. Biberiyeyi ekle ve kapağı örtülü şekilde 40 dakika pişir. Sebzeleri iri zar şeklinde doğra ve tencereye ekle. Yumuşayana kadar pişir. Biraz nişasta ile et suyunu koyulaştır ve birkaç dakika kaynat. Biberiye ile süsleyerek servis et.
0 Responses to "biberiyeli yahni"
Yorum Gönder