Alman Pastası

Author: LUGAS // Category:

Malzemeler
2 yumurta
1 çay bardagi seker
60-70 gr.erimis margarin
1 çay bardagi süt-yogurt karisimi
3 çay bardagi elenmis un(içine bir paket kabartma tozu da ekleyin)
2 su bardagi süt
1 yumurta
2 yemek kasigi un
2 yemek kasigi seker
findik kadar margarin
vanilya, pudra sekeri

Hazırlanışı
Kek malzemelerini sirayla karistirip yaglanmis yuvarlak kaliba dökün. (püf noktasi: yaptiginiz hamur fazla kasik yardimina gerek kalmadan akmali, akmiyorsa bir parça süt ekleyin.) Önceden isinmis firinda 170 derecede 20 dk.pisirin. (üstü fazla kizarmamali) Margarin ve vanilya hariç krema malzemelerini karistirip kaynayana kadar pisirin. kaynayinca margarin ve vanilyayi ekleyin. Pisen keki(fazla kalin degil) ikiye bölün. Arasina kremayi ilitip sürün keki kapatin. üzerine elekle bolca pudra sekeri serpin.

0 Responses to "Alman Pastası"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...