Tavuk Göğsü Tarifi

Author: LUGAS // Category: , , , , , ,
..................................................................................................................................... tarifal.blogspot.com sitesinden yine muhtesem bir yemek tarif en sevdiğiniz en pratik ve en güvenilir tarifleri vermeye ve yayınlamaya devam edeceğiz şimdiden afiyet olsun................
Tavuk Göğsü Tarifi

Tavuk göğsü malzemeleri

Yarım paket margarin
1 litre süt
3 kahve fincanı un
3 kahve fincanı şeker
1 paket vanilya
1 adet damla sakızı veya falım sade sakız

Tavuk göğsü tarifi

Margarini tencereye koyup eritmeye başlıyorum. Margarin eridikten sonra un katıyorum ve bir müddet karıştırarak kavuruyorum. Şekeri ekliyorum ve karıştırmaya devam ediyorum. Sütü yavaş yavaş ekliyorum, sakızı içine atıyorum ve hala karıştırmaya devam ediyorum. Hiç boş bırakmaya gelmez hep karıştırmak lazım Tavuk göğsü kaynamaya ve koyulaşmaya başlayınca vanilyayı katıyorum ve bir müddet sonra tencereyi ocaktan alıyorum. Yarım saat kadar tavuk göğsümüzü soğuması için kendisiyle baş başa bırakıyorum ve sonra görünümü güzelleşene kadar mikserle çırpıyorum. Sonra tepsi şeklinde bir kaba alıyorum, dolapta yeteri kadar soğuduktan sonra dilimleyerek servis yapıyorum.


Anne Yemek Tariflerine Sizde Tarif Resmini Yada Kattıgınız Püf Noktaları söyliyebilirsiniz. Facebook'ta

0 Responses to " Tavuk Göğsü Tarifi"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...