Paynirli Milföy Sepetleri

Author: LUGAS // Category:

MALZEMELER
  • Milföy Hamuru
  • Peynir
  • Sogan
  • Zeytin
  • Maydanoz
  • Sivi Yag
  • Sosis

HAZIRLANISI

Milföy hamurlari fincan tabagi yardimiyla yuvarlak bir sekilde kesilir.Yaglanmis muffin kaliplerinin icine konur. Maydanozlar kücük kücük dogranir,sosisler kesilir,soganlar dogranir,zeytin cekirdegi cikartilir ve dogranir.Baska bir kabin icin peynir ufalanir icine tüm malzemeler eklenir sivi yagda eklendikten sonra karistirilir. Milföy hamurlarinin icine harci konur ve önce`den isitilmis firina tepsi konur.Kizarincaya kadar pisirilir.Eger altlari pismemisse firin telinin üzerine alt kata konup,altlarinin pismeleri saglanir.Sicak sicak servis yapilir.Kahvaltiya yada cayin yanina cok güzel gider.Ayfiyet olsun.

0 Responses to "Paynirli Milföy Sepetleri"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...