KROKANT
Author: LUGAS // Category:MALZEMELER
1 bardak fındık
yarım bardak şeker
1 tatlı kaşığı margarin
biraz susam
YAPILIŞI
Fındıkları kavurup kabuklarından ayırdıktan sonra, tencereye şekeri koyalım eritip karamelize edelim fındıkları ekliyelim.
Karıştırıp yağlanmış tepsiye dökelim üzerine susam serpelim soğumasını bekliyelim, soğuduktan sonra kıralım şekerlememiz hazır .Tabağımıza alabiliriz ister kuruyemiş gibi yiyelim ister pasta ,kek benzeri şeklinde kullanalım yada misafirlerimize şeker niyetine sunum yapalım AFİYET OLSUN.....
1 bardak fındık
yarım bardak şeker
1 tatlı kaşığı margarin
biraz susam
YAPILIŞI
Fındıkları kavurup kabuklarından ayırdıktan sonra, tencereye şekeri koyalım eritip karamelize edelim fındıkları ekliyelim.
Karıştırıp yağlanmış tepsiye dökelim üzerine susam serpelim soğumasını bekliyelim, soğuduktan sonra kıralım şekerlememiz hazır .Tabağımıza alabiliriz ister kuruyemiş gibi yiyelim ister pasta ,kek benzeri şeklinde kullanalım yada misafirlerimize şeker niyetine sunum yapalım AFİYET OLSUN.....
0 Responses to "KROKANT"
Yorum Gönder