ALMAN PASTASI
Author: LUGAS // Category:MALZEMELER
- 4 cay fincani un
- 4 yumurta
- 2 cay fincani tozsekeri
- 1 paket kabartma tozu
- 1 kahve fincani su
- 4 su bardagi süt
- 3 corba kasigi tozsekeri
- 4 corba kasigi un
- 1 yumurta
HAZIRLANISI
4 fincan un,4 yumurta,tozsekeri,kabartma tozu ve su beraberce karistirilir ve bir kaliba döküp firina konur ve pisirilir.Diyer yandan süt,2 corba kasigi seker,un ve 1 yumurta muhallebi kivaminda pisirin.Pasta pistikten sonra firindan alip sogmaya birakin.Soguduktan sonra iki parcaya bölün.Alt kismina hazirlanan muhallebiyi döküp her tarafina esit miktarda dagitilir.Üzeri diyer parcayla kapatilip strec folyoyla güzelce sarilip bir gün buzdolabinda dinlendirilir.Daha sonra üzerine pudra sekeri serpilerek servis yapilir.Afiyet olsun
0 Responses to "ALMAN PASTASI"
Yorum Gönder