
MALZEMELER
- yarım kilo taze fasülye
- 1 tane kırmızı soğan
- 2 tane büyük domates
- zeytin yağı
- tuz
- limon
YAPILIŞI
Fasulyeleri ayıklayın ve ortadan ikiye bölün.
Çelik tencereye fasülyeleri dizin ve üzerlerine yarım su bardağı su gezdirip kısık ateşte pişirin.
Soğanı piyazlık doğrayın , küçük bir tavaya yeteri kadar zeytin yağı ilave edin ve soğanları kavurun.
Küp şekilinde doğradığınız domatesleride ilave edin ve 3 -5 dakika pişirin.
Fasülyeleri süzün ,bir tabağa aktarın,üzerine pişirdiğiniz soğan ve domatesi ekleyin.
Son olarak ,damak zevkinize göre tuzlayıp ekşileyin.
AFİYET OLSUN........
0 Responses to "TAZE FASÜLYE EKŞİLEMESİ"
Yorum Gönder