TAZE FASÜLYE EKŞİLEMESİ

Author: LUGAS // Category:



MALZEMELER

  • yarım kilo taze fasülye
  • 1 tane kırmızı soğan
  • 2 tane büyük domates
  • zeytin yağı
  • tuz
  • limon

YAPILIŞI

Fasulyeleri ayıklayın ve ortadan ikiye bölün.

Çelik tencereye fasülyeleri dizin ve üzerlerine yarım su bardağı su gezdirip kısık ateşte pişirin.

Soğanı piyazlık doğrayın , küçük bir tavaya yeteri kadar zeytin yağı ilave edin ve soğanları kavurun.

Küp şekilinde doğradığınız domatesleride ilave edin ve 3 -5 dakika pişirin.

Fasülyeleri süzün ,bir tabağa aktarın,üzerine pişirdiğiniz soğan ve domatesi ekleyin.

Son olarak ,damak zevkinize göre tuzlayıp ekşileyin.

AFİYET OLSUN........

0 Responses to "TAZE FASÜLYE EKŞİLEMESİ"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...