SARLOT PASTA

Author: LUGAS // Category:

Hazir kek ile yapilabilecek en kolay ve en sik pasta bu olsa gerek. Aniden bir misafir geleceginde 15 dakikada hazirlayabileceginiz kadar kolay bir pasta. Nerde gordugumu hatirlayamadigim ama sadece goruntusunun aklimda kaldigi bir pastaydi bu, gecenlerde internette bir tarif ararken cikmisti karsima, ama ne tarifini yazmisim, nede fotografini kaydetmemisim, sonradan ogrendigim kadariyla adida Sarlot'mus, aklimda kalan goruntuye gore yaptim birseyler, guzelde oldu galiba!!!


MALZEMELER

2 Paket Hazir Cikolata Kremali Rulo Kek

1 Paket Dr. Oetker Cikolatali Cream Ole

2.5 Su Bardagi Sut

Kiraz Sekerlemesi ve Dovulmus Findik (Uzerini Suslemek Icin)

YAPILISI

Crem Ole'yi, 2 su bardagi sutle cirpin ve buzdolabinda 15 dakika sogutun. Iki paket hazir rulo keki 1 parmak kalinliginda dilimleyin. Kelepceli yuvarlak pasta kalibinin alt kismini ve yan duvarlarini bu dilimlerle doldurun. Sadece orta tabanda kucuk bir yere kek koymayin. Crem Ole'nin 4/1'ini bu bos alana dokun ve uzerine kek dilimlerinden koyun, kalan kremanin 3/1'ini tabandaki keklerin uzerine dokun ve bir sira daha dilim kekle Cream Ole'nin uzerini kapatin. Kalan kremanin yarisini bu keklerin uzerine dokup, bir sira daha kekle son kati kapatin ve artan kremayla keklerin uzerini, yan duvarlarin ustuyle beraber kapatin. 1 gece buzdolabinda dinlendirip, ters bir sekilde servis tabagina alin, cok dikkatlice kelepceli kalibi cikartin. Pastanin uzerini dovulmus findik ve kiraz sekerlemesi ile susleyin.

AFIYET OLSUN



0 Responses to "SARLOT PASTA"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...