
Hele eşi ve kendisinin, kameralara pişkin pişkin gülücükler saçmasının ardından nasıl

Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’ni kurduğu zaman bize bazı devrimleri de armağan etti. Bunlardan biri ve en önemlisi de kadın-erkek eşitliğine dayanan tekeşli aile yapısını içeren şu anki sistemimiz. Bu da kanunla zorunlu hale getirildi. Modern, gerici olmayan, çağdaş yaşamın gereği, olmazsa olmaz bir sistem bu. Ama ne yazık ki, Hüseyin Üzmez ve onun zihniyetindeki yobazlar bu çağda bile din hukuku ve emri adı altında resmi nikah dışında kaç tane olduğu belirsiz kadınlarla (ya da sübyanlarla ) beraber olup, bunun sevap olduğunu savunarak, kendi azgınlıklarının üstüne kılıf geçiriyorlar ve bir güzel harem kuruyorlar kendilerine. Cahil ve yine “dinimizin gereği buymuş” diye kendini kandıran akılsız kadınlarda böyle güle oynaya karşılıyor, baş tacı ediyor kocalarını.
Türkiye’de hayata geçirilmek istenen şey aşikar. Bu başımızdakilerden, yaşanan olaylardan da gün yüzüne

Ekranlarda, gazetelerde, ahlaktan, günahtan, dindarlıktan bahsedenler bir ellerini vicdanlarına koysunlar. Şimdi bu adam çok mu iyi yaptı da siz bu adamı yerden yere vurmayıp, gönül koymadınız ? İpini çekmediniz?
Çocukla, yetişkin arasındaki ayrımı yapamayan, çocuk intihara kalktığı halde, psikolojisi bozulmamış diyen bir cehalet ordusundan ne beklenir ki?
Şimdi Türkiye nereye gidiyor? diye sormayın.
Hala görmüyorsanız, bir göz doktoruna görünün.
Ben ıspanağa bayılıyorum. Onunla yemeklere değişik tatlar katmayıda seviyorum.Bu yemeği ilk defa denedim.Hem tadını, hem de görüntüsünü çok beğendim.Misafir ağırladığınız zaman sunum açısından iyi bir alternatif olabilir.
Malzemeler:
- 2 adet tavuk göğsü (şinitzellik dilimlenip dövülmüş)
- 1 kilo ıspanak
- 1 paket pane harcı (Knorr)
- Sıvı yağ
- Tuz, karabiber, kimyon
- Birkaç tane kürdan
- Ispanağı bol suda yıkayıp tutam tutam koparın (bıçakla kesmezseniz vitamini içinde kalır)
- Sıvıyağda ıspanağı kavurun.
- Tuz, karabiber ve kimyon ilave edin.
- Ispanak biraz soğuduktan sonra tavuk dilimlerinin içine sığacak miktarlarda koyup rulo şeklinde sarın.
- Açılmaması için yanlarından kürdanla tutturun.
- Bu şekilde pane harcına bulayıp kızgın yağda kızartın.
0 Responses to "Ispanaklı Tavuk Sarma"
Yorum Gönder