CERKEZ TAVUGU , MEZE VE SOGAN HALKALARI

Author: LUGAS // Category: , , , , , , , , , ,





CERKEZ TAVUGU , MEZE VE SOGAN HALKALARI

Cerkez Tavugu ; 2 adet tavuk gigsu haslanir ve didikleyerek minik parcalara ayrilir.
1 bardak iri dovulmus ceviz,1 bardak mayonez,1 bardak yogurt ,2 dis sarmisak ve dereotu tavuklarla bir guzel karistirilir.






Meze ; 3adet Patlican kozlenir ve dogranir.4 dis ezilmis sarmisak ve 4 kasik sizma zeytinyagi karistirilarak borcama koyulur uzerine kasar peyniri rendesi serpilirek orta isi firinda pisirilir.



Sogan Halkalari ; Sogan yuvarlak kesilir ve tek tek parcalara ayrilir.
Bir kabin icerisinde sise soda ,tuz ve un karistirilirak boza kivamina getirilir
Soganlar bu karisima bulanarak kizgin yagda kizartilir




0 Responses to "CERKEZ TAVUGU , MEZE VE SOGAN HALKALARI"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...