TAVUKLU KABAK

Author: LUGAS // Category:
Günaydin canlar.. Hepinizin keyfi, sihati yerindedir insaAllah. Çok sükür bende iyiyim, bebis biraz yoruyor ama olacak o kadar :) Canim benim ya, tekmeleyip duruyor sanki hiç uyumuyor hep hareket hep hareket :))





Malzemeler:
  • 1 kabak (4 kayik oluyor)
  • 1 tavuk gögsü
  • rendelenmis kasar peyniri
  • tavuk baharati
  • tuz
  • siviyag

Yapilisi: Kabagimizi yikayip kabuklarini kaziyalim. Boyuna ortadan ikiye ayirin ve bu iki parçayi tekrar ortadan kesin. 4 esit kayigimiz olsun. Kabaklar yumusayincaya kadar tuzlu su'da pisirelim. Çekirdekli kismini bir kasik yardimiyla oyalim. Kabaklarimizi kirmadan firin tepsisine dizelim. Tavuk gögsümüzü küp küp dograyip tavuk baharati, tuz ve siviyag ile harmanlayalim. Bir tavaya alip kavuralim. Harcimizi kabaklarimizin orta kismina doldurup üzerine kasar peyniri rendesi serpelim. 200 C firinda peynirler eriyene kadar pisirelim.

0 Responses to "TAVUKLU KABAK"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...