Penne Arabiata

Author: LUGAS // Category:

Malzemeler
1 paket penne makarna (kalem makarna)
2 dolu çorba kaşığı tereyağı
5 adet orta boy domates
1 adet küçük kuru soğan
3 diş sarımsak
1 çorba kaşığı acı ketçap
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
8-10 dal maydanoz
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım su bardağı rende kaşar

Hazırlanışı

Tencereye tereyağı konur, eriyince çok ince kıyılmış soğan atılır. Soğan sararınca rendelenmiş domates, ketçap, pul biber, dövülmüş sarımsak ve tuz ilave edilir. Domates salça gibi olana kadar pişirilir. En son kıyılmış maydanoz eklenir, ateşten alınır. Haşlanmış makarna sosla karıştırılır. Servis sırasında üzerine rende kaşar serpilir.

0 Responses to "Penne Arabiata"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...