Kivili Kup

Author: LUGAS // Category:
Kivili Kup

Malzemeler:
* 4 kivi
* 1 paket vanilyalı puding
* 1,5 su bardağı süt

Portakal Peltesi İçin :

* 3 su bardağı portakal suyu
* 1 su bardağı su
* 3,5 çorba kaşığı mısır nişastası
* 1 su bardağı toz şeker


Süslemek İçin :

* File badem
* Çikolata kırığı

Hazırlanması:
* Sütle vanilyalı pudingi karıştırıp pişirin. Kivileri büyük küpler halinde doğrayın. Puding iyice soğuduktan sonra içine katın.
* (Ben kivileri robottan geçirip pudinge kattım böyle yaptığınızda pudingin tamamının güzel yeşil bir rengi oluyor ama tadı ekşi oluyor, özellikle de puding tamamıyla soğumadan koyduysanız, bu yüzden doğramak daha iyi.)
* Kupları yarısına kadar doldurup buzdolabında yarım saat kadar bekletin.
* Pelte malzemeleri karıştırın, tencerede pişirin. Koyulaşınca soğuyan vanilyalı pudingin üzerine 3’er çorba kaşığı koyun. File badem ve kırık çikolatayla süsleyin.

0 Responses to "Kivili Kup"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...