Balık Pane

Author: LUGAS // Category:


Balık Pane


Balık Pane tarifi için Malzemeler :

• 1 kg mezgit

• ½ su bardağı un

• 50 gr rendelenmiş kaşar peyniri

• ¼ kg tereyağ

• 3 adet yumurta 100 gr. Galeta unu

• Tuz

• Karabiber

• Maydanoz

Balık Paneyemeğinin hazırlanışı:

Balıkları alırken filetosunu çıkartın. İyice yıkayıp kurumaya bırakın. Filetoları tuz ve biberleyin. Yumurtaları bir kapta çırpıp rendelenmiş kaşar peynirini ilave edin ve iyice karıştırın. Tuz ve biberlenmiş filetoları önce beyaz una, bilahare kaşarlı yumurtaya ve en son olarak ta galeta ununa bulayıp tava kızgınlaştırılmış tereyağına atın. İki yanı koyu sarı bir renk alıncaya kadar kızartın.

0 Responses to "Balık Pane"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...