Merhabalar, balık eskiden beri vazgeçilmezim olmuştur, haftada en az bir kere tüketilir hele kışın daha fazla...Hatırlıyorumda Sezanur' a hamileyken o kadar çok yemiştim ki :)) ohh ne iyi etmişim :)
Resimde gördüğünüz balığı ilk kez yedim (labunya) inanın o kadar lezzetliydi ki ve kılçıksız :))
Tam kızıma göreydi yani, resim ablamlardayken çekildi ve balıklar eniştemin marifetli ellerinen çıktı :)) ablam tere ve turplarla yani yeşilliklerle ilgilendi bense çocuklarla :))
Tarif tabiki de çok kolay; temizlenmiş balıkları mısır ununa batırıp kızgın yağda kızartıyoruz.. bu kadarr, yanına da bol yeşillik, üzerine de limon suyu...
Sofralarınızda vitamin, mineral kralı bol balıklı ve sağlık dolu günler diliyorum..
Selam ve dua ile...
0 Responses to "Balık Ziyafeti (Labunya)"
Yorum Gönder