Kestaneli Kornet

Author: LUGAS // Category:


kestanli kornet (9 sair buklesi icin)

-250 gr. milföy hamuru

-200 gr sekerli kestane püresi*

-bir su bardagi su ve firca

-bir kase toz sekeri

hamuru merdane yardimi ile actiktan sonra pizza bicagi ile 2-3 cm kalinlikta uzun seritler halinde kesiyoruz,firca ile hafif nemlendirip kaliplara sardiktan sonra toz sekerine bulayip tepsiye diziyoruz.

DSC_1337

önceden isitilmis 225 derecelik firinda sekerler karamelize olana kadar pisirip,sogumasini bekledikten sonra kalibindan cikariyoruz ve bardak yardimi ile kestane pürelerini dikkatlice icine yerlestiriyoruz

DSC_1340

ev sahibemiz devletsah`a sectigi konu ve zahmetleri icin tessekkür ediyor,herkese hayirli günler diliyorum..

*isvicrede olup denemek isteyenler icin : bir kac kestane püresi denedikten sonra aromasi ve tadi ile en iyisinin coop ta oldugunu düsünüyorum.

0 Responses to "Kestaneli Kornet"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...