SEBZELI KREP

Author: LUGAS // Category:

MALZEMELER
100 ml Süt
100 gr.un
1 yumurta
1 kavuc
3 yemek kasigi sivi yagi
1 kücük kabak
1 patates
2 mantar
4 yemek kasigi mayonez
100 gr. ceme fraiche
tuz
biber

HAZIRLANISI

Hamur icin 1 yumurta un,süt,yarim cay kasigi tuz ve zeytinyagi beraberce karisip bir kenarda yaklasik 15 dak. bekletilir. Kabagi,patatezi ve mantari kücük kücük dogradiktan sonra tavada yagda kizartilir.Ocaktan alinir ve icersine havuc rendelenir, tuz ekleyerek karisir.Mayonez,crem faiche ve kirmizi biber karisip sebzelerin üzerine dökülüp karisir.Baska bir tavaya cok az yag koyup krep hamurunu isinmis yagin üzerine dökün ve tavayi 2 veya 3 milim kapatacak kadar yayin,her iki tarafinida 2-3 dak. kizartin.Pisen krepleri tabaga alip hazirlanan icten orta yerine düz serit halinde yayin ve krepin er iki tarafindan kapatip servis yapabilirsiniz

0 Responses to "SEBZELI KREP"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...