KROKANLI PASTA
Author: LUGAS // Category:MALZEMELER
1 paket hazır kakaolu kek
1 paket sade kek
1 paket rulo kek
1 paket kremole
2 bardak süt
2 paket kremşanti
1 bardak süt
süslemek için
Krokan ve süslemek için çikolata.
YAPILIŞI
Önce kelepçeli kalıbı alıyoruz, sonra rulo kekleri dilimleyip kalıbın yanlarına koyuyoruz,
alt taban olarak kakaolu keki kesip diziyoruz ,üzerini süt veya meyve suyuyla ıslayıp krem oleyi çırpıp döküyoruz sonra krokanlardan serpiştiriyoruz .
İkinci kata sade keki kesip yerleştiriyoruz , krem şantiyi çırpıyoruz üstünü süslemek için ayırıyoruz geride kalanı keklerin üzerine bolca sürüyoruz ,süsleme işinide yaptıkmı ,çikolata ve krokanlarıda yerleştiriyoruz ,istediğimiz şekilde, sonrada difrize atıp 2 saat donmasını bekliyoruz ,kalıptan çıkarmak için 10 dk dinlendirip , dikkatli bir şekilde çıkartıyoruz, servise hazırdır , işlem tamamdır , AFİYET OLSUN.
Sevgilerimle.
0 Responses to "KROKANLI PASTA"
Yorum Gönder