biber tursusu

Author: LUGAS // Category:


MALZEMELER
  • Biber tursusu (kisa ve sisman biberler,hazir satilanlar)
  • 300 gr.Keci peyniri
  • 200 gr. krem peynir
  • yaklasik 5 yemek kasigi süt
  • 1/3 lt. zeytin yagi
  • tuz
  • kirmizi ve kara biber
  • 2-3 Defne yapragi
  • kimyon
  • kekik
  • 4-5 tane zeytin

HAZRILANISI

Keci peyniri,krem peynir süt,tuz,kimyon,kekik,kirmizi ve kara biber iyice karisir püre haline gelene kadar.Daha sonra peynir harci ya cok kücük cay kasikla yada krema sIkIcI tüpün icine koyup biberlerin sapli olan kismin kesip,peynir harcini icine doldurulur.Biberin sivri uc kismini cok az kesilir ve zeytin yagi dolu kavonozun icine biberler yerlestirilir.Aralarina zeytin de konur. Biberler yaklasik 5 saat dinlendikten sonra yenebilir.Afiyet olsun.



0 Responses to "biber tursusu"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...