DOLGULU PATATES TOPLARI

Author: LUGAS // Category:


MALZEMELER
  • patates
  • dereotu
  • bezelye
  • havuc
  • mayonez
  • tuz
  • kirmizi biber
  • karabiber

HAZIRLANISI

Patates haslanir soyulur ve ezilir,mutfak robotunda da olur. Tuz ve karabiber eklenir.Ic harc hazirlamak icin bir kabin icine rendelenmis havuc,bezelye ve misir konur.Mayonez de eklendikten sonra güzelce karistirilir. Patatesden biraz alip avuc icinde yuvarlak bir sekil verilir.Ortasi parmakla oyulur ve icine ic harctan konur,tekrar kapatilir.Patates toplari cevizden biraz daha büyük olur.Bir tabakta kücük kiyilmis dereotunun üzerinde her tarafi kapancak sekilde yuvarlatilir.Ayni islem kirmizi biberlede yapilir.Bu islemde olduktan sonra servise hayirdir.Afiyet olsun.


0 Responses to "DOLGULU PATATES TOPLARI"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...