Yilbasi Agaci Pastasi
Author: LUGAS // Category:Eskiden buttercream yani yağlı krema kaplı pastaları çok sevmezdim. Tadları da hoşuma gitmezdi. Şimdilerde keşke daha fazla buttercream kaplı pasta yapsam diyorum. Çünkü yağlı kremalı pastalarımı yaparken daha az yoruluyorum, masrafım da daha az oluyor ayrıca krema sıkmak şeker hamurunu açmaktan daha keyifli geliyor şu an. Ama itiraf etmek lazım ki şeker hamurlu pastalar genelde buttercreamden çok daha güzel görünüyorlar. Bazen de buttercreamlı pastalar güzel duruyor. Herhalde şeker hamuruyla böyle banyo halısı gibi görüntü vermek oldukça zor olurdu. Bu arada eşim bayağı dalga geçti de kürklü pastamla..;)
Neyse daha önceden yaptığım buttercream süslemeli pastalarımı hatırlarsınız. Hepsini değişik krema sıkma teknikleri ile hazırlamıştım. Bu yılbaşı pastasını da yine aynı grup için yaptım. Bu sefer Christmas (Noel) partileri için yılbaşı çam ağacı şeklinde bir pasta istemişlerdi. Ben de butik pasta ve çikolata ikilisini bu pastamda birleştirdim. Pastanın üzerindeki tüm yılbaşı süsleri ve kardan adam çikolatadan. Hatta minik renkli çikolatalar M&M gibi bişey, dışı şeker içi çikolata.
Son olarak şimdiden herkesin yeni yılını kutluyorum. İnşallah yeni yıl herkese sağlık, mutluluk ve başarı getirir.
2009'da görüşmek dileğiyle.
Sevgiler
0 Responses to "Yilbasi Agaci Pastasi"
Yorum Gönder