TEMPURA
Author: LUGAS // Category:Malzemeler ve Yapilisi
Kabak ve havuc dogranir .bir kabin icinde 1 bardak un,2 kasik nisasta su ile boza
kivami bir hamur yapilir. Dogranmis olan sebzeler sosa batirilir ve kizgin yagda kizartilirak uzerinin sosu ile servis yapilir.
SOS ;1 bardak suzme yogurt , 1 bardak,mayonez,2 dis sarmisak
nane, pul biber,ceviz ,dereotu iyice karistirilir.Sonra kizarmis olan sebzeler bu sosa batirilarak afiyetle yenir :)
Kabak ve havuc dogranir .bir kabin icinde 1 bardak un,2 kasik nisasta su ile boza
kivami bir hamur yapilir. Dogranmis olan sebzeler sosa batirilir ve kizgin yagda kizartilirak uzerinin sosu ile servis yapilir.
SOS ;1 bardak suzme yogurt , 1 bardak,mayonez,2 dis sarmisak
nane, pul biber,ceviz ,dereotu iyice karistirilir.Sonra kizarmis olan sebzeler bu sosa batirilarak afiyetle yenir :)
0 Responses to "TEMPURA"
Yorum Gönder