1 bardak seker
30 gr margarin
1 paket krem santi, 1 cay bardagi sut
3adet muz
5adet kayisi
1 bardak iri cekilmis ceviz
2 bardak misir gevregi
HAZIRLANISI;
Sut,un, seker karistirilarak iyice pisirilir ve icerisine margarin ilave edilir.
Krem santi sut ile cirpilarak soguyan muhallebiye ilave edilir ve mikserle 5 dakika daha cirpilir.
Dilimlenmis muz,kayisi,ceviz ve misir gevregide cirpilan santi'ye ilave edilirek karistirilir.
Bir kalibin altina strec film dosenir ve tatli yavasca dokulur .
Daha sonra buzdolabinda konularak sogutulur.
Soguyan tatli servis tabagina ters cevrilirek benmari usulu ile eritilmis bitterle suslenir.
Bu hafta sonu Chicago'ya kizimin yanina gidiyorum.Artik tariflerime oradan devam ederim,firsat buldukca tabiikii :)
Gitmeden elimdeki tarifleri eklemek istedim .Afiyet Olsunnnnnnn
Ayrica tum annelerin ANNELER GUNU KUTLU OLSUN
0 Responses to "SUTLU TATLI"
Yorum Gönder